Artilleria är en butik som säljer bland annat tavlor på nätet. På deras webbplats finns en hel del tips kring tavlor och tapeter – här samlar vi några av de bästa tipsen.

Välj med omsorg till studion

Artilleria vänder sig delvis till dem som är egna företagare och som driver en ateljé eller en studio. De menar att abstrakt konst är något som kan ge inspiration och bidra med idéer till den som arbetar med något kreativt – till exempel konst, tatueringar eller musik. De understryker att man presterar som bäst när man är på en plats man trivs på.

Artilleria föreslår färgglada motiv till kontor och hem

För hem, kontor och klinik menar Artilleria att färgglada tavlor kan vara pricken över i:et. Framförallt kan det vara ett sätt att göra en lite steril eller läskig miljö mer välkomnande. Gällande det sistnämnda tar det tandläkarkliniker som ett exempel – att det är en miljö som ganska många tycker är lite otäck. Med färgglada och livliga motiv kan det kännas lite mer välkomnande att komma dit – trots att man kanske lider av tandläkarskräck.

Motiverande tavlor till kontoret

Förutom färgglada och livliga motiv till kontoret de att man sätter upp motiverande tavlor. Det kan till exempel vara bilder på skyskrapor med inspirerande citat eller liknande. De menar att färgkombinationer kanske inte är lika viktigt på ett kontor som det är i en ateljé eller studio, och att det kanske är andra saker som kan prioriteras först – till exempel att motiven är motiverande.

Använd vikväggar – på trendigt vis

Artilleria skriver på sin hemsida att de märkte en efterfrågan på avskiljare och vikväggar. De tipsar om att vikväggar med trendiga eller färgglada motiv kan passa bra till såväl klinik som studio.

De ger tips om att det till exempel kan passa till följande:

  • Kiropraktik
  • Konstgallerier
  • Yogastudio

De påpekar också att möjligheten till en avskärmning för ett kontor eller mötesrum bidrar till en ökad närhet till chefer och medarbetare. På så vis kan man få bättre prestationer och trivsel på arbetsplatsen.

Dörrtapeter – ny trend

Den som besöker webbplatsen till E-butiken kan också läsa om dörrtapeter, som är en ganska ny trend. De säger att det kan vara svårt att hitta en dörrtapet av bra kvalitet och påpekar vikten av att de är slitstarka och samtidigt snygga. Samtidigt konstaterar de att efterfrågan på det växer – och så gör också utbudet.